Од трача до истине: Гаги поново заљубљен

Глас Српске
Од трача до истине: Гаги поново заљубљен

Популарни денсер Гаги Ђогани послије годину дана самовања, колико је прошло од његовог дефинитивног разлаза од Aнабеле, коначно је пронашао нову љубав, а изабраница његовог срца, како сам признаје, није из јавног живота.

Иако су га убрзо послије развода повезивали са новом пјевачицом групе "Фанки џи" Марином Узелац, са којом се чак и љубио у споту за њихову пјесму "Пали анђео", обоје су веома брзо демантовали те тврдње. Гаги овог пута није желио да спаја посао и љубав, а своју срећу пронашао је на другом мјесту. Његово срце освојила је дјевојка коју је упознао послије изласка са "Фарме".

Гаги је за магазин "Hello" открио:

- Однедавно имам девојку и могу да кажем да сам на путу да се опасно заљубим. С обзиром на то да је наша веза тек на почетку, а да моја нова девојка није из јавног живота, за сада не бих желео да откривам њен идентитет, али ће јавност ускоро сазнати ко је дама која је освојила моје срце. Нашу везу за сада не бих могао да окарактеришем као озбиљну, али иако смо заједно само неколико недеља, између нас постоје обостране емоције које се свакодневно све више развијају, тако да мислим да ћемо с временом упловити у нешто озбиљнију причу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана