Од трача до истине: Гаги моли Aнабелу да се врати у групу

Глас Српске
Од трача до истине: Гаги моли Aнабелу да се врати у групу

Aнабела и Гаги опет раде заједно! Aли само на фестивалу "Деведесете"! Поновно окупљање денс групе "Фанки Џи" у Гагију Ђоганију пробудило је толике емоције да је гостујући у емисији "Голд музички магазин", питао своју бившу жену да се врати у групу.

- Молим те, ајде да се вратиш у групу. Само ћемо да радимо, ти узимај паре… Никада није било боље него када смо радили заједно, било је пуно посла и најбоље – кукао је Гаги.

Он је још у јуну отпустио стару пјевачицу Марину, сада је нашао и нову, снимио сингл, има амбиције да доведе још двије дјевојке у групу… A Aнабелу не може да преболи, чак јој је и пјесму поклонио:

- То сам урадио од срца а не због маркетинга!

Да га не би повриједила Aнабела је у емисији рекла да ће се вратити у групу ако буде опет имала хит као пјесму "Пали анђеле" Зато је нама објаснила:

- Драго ми је да сам опет наступила са Гагијем. Нас двоје смо сада у супер односима. Група "Фанки Џи" је најбоље радила када смо нас двоје били у њој. Aли ја сада имам своју каријеру и нема шансе да се икада вратим у групу – каже Aнабела. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана