Од трача до истине: Флерт Aндрија Милошевић и Маријана Мићић или ...

Глас Српске
Од трача до истине: Флерт Aндрија Милошевић и Маријана Мићић или ...

Послије премијере у позоришту "Бошко Буха" страсно су се љубили глумци Aндрија Милошевић и његова колегиница Маријана Мићић. Обоје су доста неувјерљиво покушали да демантују да је на помолу нова љубав.

- Немојте молим вас да нас сликате, ја имам жену и дете - била је духовита опаска Aндрије Милошевића. A онда је навео још неколико имагинарних разлога због којих није желио и јавно да призна своје очигледне емоције према колегиници и водитељки Великог брата Маријани Мићић. Добро је познато да популарни глумац, на срећу, нема ни жену, ни дијете, па чак ни дјевојку.

Углавном, да се између ово двоје "нешто" догодило, осим овога, осјећало се и у ваздуху. Док су остале колеге глумци чекали да журка почне, Aндрија и Маријана нису траћили вријеме. У страсном загрљају прво су мало ћаскали, онда је услиједио још сочнији пољубац.

- Ма нема ту ничега - понављали су наизмјенично.

Ипак, те тајанствене осмијехе Aндрија и Маријана једноставно нису могли да сакрију, преноси један српски таблоид. Једно је дакле сигурно - хемија дефинитивно постоји. A да ли је у питању само необавезни флерт, тренутна привлачност или нешто трајније, остаје да видимо.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана