Од трача до истине: Ени Попов тешко пао раскид од са Гојком Качаром

Глас Српске
Од трача до истине: Ени Попов тешко пао раскид од са Гојком Качаром

Фудбалски репрезентативац Гојко Качар недавно је окончао деветомјесечну везу са Еном Попов, некадашњом укућанком Великог брата, јавили су поједини медији који наводе да је лијепој Новосађанки крај везе очигледно тешко пао.

Наиме, она је уочи утакмице између Србије и Француске, наводно свакодневно звала хотел "Президент" у Ковилову, у којем су боравили српски репрезентативци и од рецепционера захтијевала да јој пребаце линију у собу у којој је Гојко.

- По ходницима и собама шушкало се о Ени, која свакодневно зове рецепцију и тражи да је повежу са Гојком, јер јој се он не јавља на мобилни телефон. Водитељки "Гранда" и певачици недавни раскид је изгледа врло тешко пао, па је на све начине покушавала да дође до бившег дечка, како би још једном поразговарала с њим. То наравно није било могуће јер је српски репрезентативац и фудбалер њемачке Херте, као и други играчи, све време био у карантину пред важан меч са "галским петловима" - испричао је извор близак репрезентативцима.

Подсјећања ради, Ена и Гојко фотографисани су почетком године на трибинама једне кошаркашке утакмице у Њемачкој, када је српска јавност и сазнала за њихову везу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана