Од трача до истине: Ена Попов отишла у Aфрику да бодри Гојка

Глас Српске
Од трача до истине: Ена Попов отишла у Aфрику да бодри Гојка

Иако званично нико од српских фудбалера није на Свјетско првенство повео своју љепшу половину, Ена Попов је ипак отпутовала у Јужну Aфрику да бодри свог момка Гојка Качара. Наиме, како пишу поједини београдски медији, ова атрактивна Новосађанка је на дуг пут пошла са својом другарицом и боравиће у Јоханесбургу десет дана.

- Ена је у петак отпутовала у Јужну Aфрику са својом другарицом и остаће тамо до следеће недеље. И нама са којима је добра није хтела да каже да иде због фудбала, тачније једног играча, Гојка Качара, већ је пријатељима испричала да иде тамо на одмор - изјавио је извор близак овој бившој учесници ријалити шоуа "Велики брат".

Подсјећања ради, њемачки "Билд" недавно је објавио да се Качар вјерио са Еном Попов, која је јако често у Њемачкој, гдје са трибина бодри свог изабраника. Чак је и Гојко на свом профилу на "Фејсбуку" обавијестио своје пријатеље да се вјерио на шта је од њих добио све честитке и најљепше жеље.

Остаје непознато како ће на Енину појаву реаговати селектор фудбалске репрезентације Радомир Aнтић због приче која је својевремено кружила градом да је једном отјерао из Ковилова уз фамозну реченицу: Девојчице, није ти ово Гранд!

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана