Од трача до истине: Екрему пријети тужба

Глас Српске
Од трача до истине: Екрему пријети тужба

Интернет звијезда Екрем Јеврић могао би ускоро да одговара пред судом и ако буде проглашен кривим за оптужбе за непоштовање уговора и пласирање неистина у јавности, мораће да исплати свом, сад већ бившем, менаџеру Срђану Јовановићу позамашну суму евра!

Како су пренијели поједини медији, Јеврић је током боравка у БиХ склопио договор са другим људима да га заступају на наступима, чиме је прекршен њихов уговор, а давао је и изјаве тамошњим медијима, у којима је причао да Јовановић њему дугује новац.

- Срђан је изреволтиран неким Екремовим изјавама које је дао за медије у БиХ да он певачу дугује 5.000 евра и не знам шта још. Такође, Јовановић има уговор са Јеврићем, тако да мора да сноси последице за кршење ставки. Довољно је да вам кажем да ће Екрем бити тужен да Срђану исплати 100.000 евра јер му је заказао наступе, ставио плакате, карте у штампу, а певач се сад преокренуо из чиста мира - прича извор близак Јовановићу.

Према неким сазнањима Јеврић је однедавно богатији за око 40.000 евра, колико је зарадио на наступима, а што је, по договору, требало да заврши код његовог менаџера.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана