Од трача до истине: Екрем би дует са Венди али се плаши супруге

Глас Српске
Од трача до истине: Екрем би дует са Венди али се плаши супруге

Бивши учесник ријалити програма "Фарма" Екрем Јеврић, који је пуком срећом недавно избјегао трагичан крај када је аутомобил који је возио слетио с пута и преврнуо се, изјавио је да осјећа бол у кичми и да су почеле да му отказују ноге, али ипак да једва чека сљедећу седмицу да дође у Београд.

- Aко не будем завршио у болници, долазим ти ја тамо крајем следеће недеље. Имам уговорене неке наступе, и то по емисијама неким. Aко ми верујеш, одбио сам доста наступа, не могу да стигнем, бре, свуда ме баш траже да певам и онако због "Фарме" - рекао је интернет рекордер који се прославио захваљујући свом хиту "Кућа пос'о".

На питање да ли ће многима испунити жељу и наступати заједно са Весном Вукелић Венди, Екрем Јеврић је открио да то не би смио да уради због супруге Игбале. Пјевач је свјестан да би такав наступ људи вољели, али нема храбрости за то.

- Знам да би то било добро и да народ нас воли, али ћути, бре, не смем од Игбале. Никако то - шапутао је популарни пјевач у телефонску слушалицу како га случајно не би чула његова супруга!

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана