Од трача до истине: Дубравки и Маринку ускоро стиже принова

Глас Српске
Од трача до истине: Дубравки и Маринку ускоро стиже принова

Иако љубоморно чувају своју приватност, познати глумачко-љубавни пар Дубравка Мијатовић и Маринко Маџгаљ, нису могли од јавности да сакрију поодмаклу Дубравкину трудноћу.

Наиме, према писању појединих медија, Дубравка је на прагу деветог мјесеца трудноће, а изгледа заносно као и увијек и, осим нараслог стомака, ништа на њеном тијелу не одаје утисак да се налази у периоду пред сам порођај. Иначе, трудноћа се лијепој глумици догодила двије године након почетка забављања са Маринком, са којим је љубав учвршћивала предивним љетовањима на грчком острву Родос, као и честим романтичним шетњама пријестоницом.

- Не бих да коментаришем да ли бисмо волели да беба коју чекамо буде мушког или женског пола – било је све што је за магазин "Стори" прокоментарисао Маџгаљ само неколико седмица након што је у јавност процурила информација да ће он и његова драга, која је својевремено била у браку са колегом Гораном Радаковићем, у новембру добити сина. Њиховој принови радује се и Дубравкина деветогодишња ћеркица Ива коју је родила у првом браку.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана