Од трача до истине Дружења Новака Ђоковића и Наташе Беквалац више од другарства

Глас Српске
Од трача до истине Дружења Новака Ђоковића и Наташе Беквалац више од другарства

Да су најбољи српски тенисер Новак Ђоковић и пјевачица Наташа Беквалац блиски пријатељи није више никаква тајна, а да је њихово другарство доспјело на виши ниво свједоче најновије фотографије из Црне Горе.

Наиме, лијепа Ната је срела Нолета у холу хотела "Сплендид", што је била идеална прилика да се виде далеко од радозналих погледа, а у једном тренутку им се придружила и његова мама Дијана, која је на тај начин потврдила да је пјевачица у добрим односима са цијелом породицом Ђоковић. О чему су Ђоковићи ћаскали са Натом остаће непознато за ширу јавност, али фотографу магазина "Hello" није промакао тренутак када су се Ната и Ноле загрлили поздрављајући се.

Иначе, посљедњих дана медији се нашироко баве пјевачицом и тенисером и њиховим сусретом у Бечићима. Наводно је чак Наташа провела један дан на Ђоковићевој јахти, а он јој се реванширао тако што је присуствовао њеном наступу у дискотеци. Интересовање за поменути пар почело је још прошле године, када се спекулисало о њиховој наводној вези. Ипак, тачка на оваква нагађања стављена је када су њих двоје усликани на "Сербијан опену" у друштву Наташиног супруга Даче Икодиновића.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана