Од трача до истине: Драгана заводи ред на Двору

Глас Српске
Од трача до истине: Драгана заводи ред на Двору

Само неколико часова од свог устоличења за прву краљицу у "Пинковом" ријалити програму "Двор", новинарка Драгана Трипић почела је да заводи ред, па се први на тапету нашао њен супруг по задатку, глумац Небојша Чолић Фико, којег је избацила из собе и рекла да не жели да спава са њим јер хрче.

Прије тога му је објаснила чија круна више вриједи.

- Надам се да знаш и схваташ чија круна има већу јачину. Ја сам изабрана помоћу точка среће, а тебе су остали дворјани и сељани одбрали, јер су те доживљавали као мог најадекватнијег партнера, пошто сам те ја протеклу седмицу увек гурала и стављала поред себе - рекла је Драгана Небојши. Краљичине озбиљне намјере да ће завести ред на "Двору" су дјелимично осјетили и Дејан Милићевић и Тамара Тодевска, који су уз јутарњу кафицу препричавали догађаје од претходне вечери, па су се дотакли и новинарке, што је Драгана чула.

- Хоћу да разјаснимо неке ствари, нећу да се о мени било шта прича без мог присуства. Ја то не волим - рекла је Трипићева и дала до знања да нема оговарања. Ко је сљедећи учесник ријалитија који ће се наћи на краљичином тапету остаје да се види у данима који слиједе.

.................................

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана