Од трача до истине: Данило организовао журку за нову дјевојку

Глас Српске
Од трача до истине: Данило организовао журку за нову дјевојку

Данило Икодиновић организовао је у уторак увече прославу у својој кафани "Тако је суђено" поводом 34. рођендана своје нове дјевојке Тање Врачарић. Бивши ватерполиста је за своју нову изабраницу организовао журку изненађења, која је плавокосу секретарицу оставила без даха.

- Дача је Тањи приредио забаву, на коју је позвао њихове заједничке пријатеље. Она за журку није ни знала па је на Данилов позив дошла на пиће, не слутећи шта је чека. Изненадила се кад је у кафани видела њихове пријатеље, који су јој углас честитали рођендан - пренијели су медији изјаву неименованог извора који је додао да је журка уз тамбураше настављена до јутра, а новопечени пар није скривао емоције.

Занимљиво је да се Данило није појавио на рођендану своје кћерке Хане у недјељу, те да Новим Садом круже гласине да је био заузет припремањем журке за дјевојку.

На журки поводом рођендана, бивши ватерполо ас и његова нова изабраница прославили су и мјесец дана везе. Да је љубав између Тање и Даче озбиљна, говори податак да је он даноноћно у њеном стану у Новом Саду.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана