Од трача до истине: Данијелу Вранић претукао пратилац

Глас Српске
Од трача до истине: Данијелу Вранић претукао пратилац

Фолк пјевачицу Данијелу Вранић је послије жучне расправе недавно претукао пратилац са којим се обрела у казину у Котору, пренијели су поједини медији у Србији.

- Данијела и непознати мушкарац су у казино стигли око два часа иза поноћи. Седели су за столом, коцкали се, а она је много пила. Онда је ушао један старији мушкарац и пронела се вест да му Вранићева, наводно, дугује новац. Њен пратилац је хтео да одмах крену, али прилично уциркана фолкерка није желела ни да чује за то.  Уследило је кошкање и буквално ју је извукао напоље. Кад и где ју је истукао, не знам, али подливи око Данијелиних очију сутрадан су јасно указивали на оно што се десило након што су напустили објекат - изјавио је добро обавијештени извор.

Пјевачица не спори да је заиста била "модра у лицу", али је рекла да ју је ударио пас! Она пориче сва дешавања у казину и ван њега.

- Тачно је да сам имала модрицу, пошто ме је ударио пас! Никада не бих дозволила непознатом лицу да ме шамара јер сам дама. Друга је ствар кад је у питању свађа с дечком. У казину сам била само као певачица, на прослави једне велике компаније и то је све што могу да кажем  - казала је Данијела.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана