Од трача до истине: Данијела Вранић заспала за воланом

Глас Српске
Од трача до истине: Данијела Вранић заспала за воланом

Пјевачица Данијела Вранић је на путу за Ужице заспала за воланом, скренула са коловоза и ударила у саобраћајни знак! Како упућени кажу, спасио је јак ауто и везан појас иако је ишла прилично брзо. Данијела се страшно уплашила, од стреса је чак добила високу температуру, али наставила је пут ка Ужицу гдје је имала заказану тезгу.

Све се десило, објаснила је касније, због премора јер претходних ноћи уопште није спавала, преноси "Скандал". Имала је сваку ноћ наступе и буквално мијењала градове - из Париза у Рим, из Рима у Цирих. Спавала је по сат, два током љета и нешто мало тог дана када се вратила у Београд. Увече је већ морала да крене на рођендан код старих познаника у Ужице са којима иначе сарађује кад год приређују прославе. Сјела је у свој џип и кренула. Прије тога је била на масажи што је додатно опустило. Другарицу која јој се понудила да јој прави друштво Данијела је одбила, рачунајући да ће брзо завршити посао и вратити се назад.

- Хвала Богу жива сам и здрава, а то свима може да се деси. Џип је већ поправљен и сређен тако да је сада све у реду - каже Данијела која је иначе била веома поносна на своју возачку вјештину.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана