Од трача до истине: Далибор Матић враћао дугове Aне Николић

Глас Српске
Од трача до истине: Далибор Матић враћао дугове Aне Николић

Бивши дечко атрактивне Параћинке тврди да не зна колико је пара потрошио на њу, да му је она била само љубавница и да је лагала да се због ње развео.

Ријешио је Далибор Матић да напокон отвори душу и само за "Курир" исприча какав је заиста однос имао са својом бившом љубавницом Aном Николић. Позвао нас је из Швајцарске, а на наша питања одговарао је из своје радне собе. Он наглашава да му је она била само пролазна авантура и да се није развео због ње, како је популарна Параћинка тврдила.

- Колико вас је заиста коштала љубавна веза с Aном Николић?

 - Лепо питање, али још нисам израчунао. Неке се ствари дешавају у животу и са собом носе одређене последице. - Због чега су из њеног блиског окружења кренуле приче да сте у затвору? - Не знам зашто неко измишља такве ствари. Обично се каже: Дабогда ти се дешавало оно што ти жена мисли! Срећом, она ми није жена! - Да јој се нисте замерили након раскида?
- Како ја да знам да ли ми је она замерила раскид?! Људи се растају и ту нема ништа чудно. Тако смо се и ми растали.
- Хајде да разјаснимо једну ствар. Развели сте се пре везе с Aном Николић, као што је она својевремено тврдила, или је лагала?
- Имам троје деце и данас живим у срећном браку са својом супругом, коју волим. Најтеже ми је то што морам да у јавност износим личне проблеме, али истина је да сам у том периоду имао проблеме у браку и био само тренутно раздвојен од своје породице. Хвала богу, ти дани су сада иза нас. - Зашто сте Душану Тишми, Aнином бившем дечку, исплаћивали њене дугове?

- Зато што сам џентлмен и не волим када је било ко око мене у проблему. - Aна је после раскида с вама изјавила да је трпела физичку тортуру бившег дечка. На вас је мислила?
- Не, тај дечко нисам био ја! Немам порив да било кога злостављам, посебно не физички!

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана