Од трача до истине: Дачо тугу за Натом лијечи опијањем

Глас Српске
Од трача до истине: Дачо тугу за Натом лијечи опијањем

Послије афере коју је имала са ватерполистом Данилом Икодиновићем, освануо је снимак пијане Милице Дражин, дјевојке која је, према писању медија, кумовала његовом разводу од Наташе Беквалац.

Наиме, на снимку се види како Милица, иначе стоматолошка сестра, у великим количинама конзумира алкохол и у кућној варијанти, са двије другарице, у заносу пјева стихове Наде Топчагић "Треба ми раме твоје да плачем на њему, треба ми неко ко ће да ме схвати, а ти, а ти си далеко! Не могу те дозвати".

Изгледа да није једина Наташа Беквалац која пати. С обзиром на то да је своју тужну причу и сузе подијелила са неколико милиона гледалаца, Мица је ријешила, баш као и њена супарница, да покаже колико јој је цијела ситуација тешко пала, па је тако снимак на коме госпођица Дражин у трансу пада са столице и наслања се на ормар јер не може да стоји, доспио у јавност. Прича се да су ову младу дјевојку родитељи послије цијеле ситуације смјестили у кућни притвор. Да ли је и то додатни разлог због кога се Милица олешила и шта ће јој рећи родитељи када ово буду видјели, остаје да се види.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана