Од трача до истине: Дача и Ната купили скупи стан

Глас Српске
Од трача до истине: Дача и Ната купили скупи стан

Наташа Беквалац и Дача Икодиновић пазарили пентхаус од 85 квадрата у Београду, у близини Храма Светог Саве.

"Иде ми, у животу иде ми", као да је певала Наташа Беквалац док је са супругом Данилом Икодиновићем куповала стан у Београду од 85 квадрата за 212.500 евра.„Новосадска барбика" је у посљедње вријеме потписала низ изузетно добрих уговора за наступе, па је одлучила да, с обзиром на завидно побољшање финансијске ситуације, већи дио тог новца уложи у некретнине, сазнаје "Курир".
Она и Дача изабрали су пентхаус у новоизграђеној згради у близини Храма Светог Саве, а квадратни метар плаћали су 2.500 евра. Довољно је рећи да само купатило у њему има површину просјечне дневне собе.

- Наташа и Данило су се веома лако договорили у шта ће да инвестирају паре које је зарадила од више него успешних пословних подухвата. Њој заиста добро иде на естрадној сцени, па јој није био никакав проблем да издвоји 212.500 евра за стан.
Aнгажовала је стручњаке за унутрашњу декорацију, који ће идућих дана да започну преуређење пентхауса по Наташиним жељама. У њему ће боравити када због обавеза буду морали више времена да проводе у Београду - наглашава "Куриров" саговорник.
Покушали смо да нешто више сазнамо и од брачног пара који у свом власништву већ има луксузни стан на два ниво у центру Новог Сада и салаш на којем планирају да граде кућу, али су њихови бројеви телефона остали недоступни, пошто су тренутно на одмору у иностранству.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана