Од трача до истине: Цеца -у шеми- са манекеном Владимиром Цветковићем

Глас Српске
Од трача до истине: Цеца -у шеми- са манекеном Владимиром Цветковићем

Једна од најпопуларнијих српских пјевачица Цеца Ражнатовић изгледа да је коначно успјела да нађе мушкарца по својој мјери. Према писању појединих медија у Србији, она се већ неколико недјеља не одваја од новосадског манекена Владимира Цветковића Цвелета, а прије неколико дана заљубљени пар се појавио на рођенданском слављу ћерке Aце Лукаса Миљане.

Познати фолкер је за ћеркино пунољетство у једном пријестоничком ресторану направио велико славље, на којем су биле бројне колеге и пријатељи са естраде. Међу посљедњим званицама појавила се Цеца Ражнатовић, која је опуштено ушетала у ресторан држећи се за руке с манекеном Владимиром Цветковићем Цвелетом. Овај призор изненадио је већину присутних јер се популарна пјевачица први пут појавила на неком скупу не скривајући дечка, испричао је извор који је био на слављу.

Позната пјевачица упознала је Цветковића преко заједничког пријатеља, након чега су се свакодневно чули, а неријетко се дописивали и преко "Фејсбука". Послије тога Цеца је све чешће путовала у Нови Сад, гдје се виђала са Цвелетом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана