Од трача до истине: Цеца раскинула с Цвелетом

Глас Српске
Од трача до истине: Цеца раскинула с Цвелетом

Фолк дива Светлана - Цеца Ражнатовић раскинула је везу са манекеном Владимиром Цветковићем Цвелетом. Она је на друштвеној мрежи "Фејсбук", у сриједу око 22 и 30, статус промијенила у сингл, а на питање због чега је и да ли је дефинитивно прекинула везу са Владимиром, кратко је одговорила да нема коментар.

О разлозима прекида за сада се само спекулише, па чак ни најближи пријатељи музичке диве не знају зашто је ставила тачку на романсу започету прошлог љета, која је много обећавала.

Како преноси магазин "Стори", извјесно је једино да је она била иницијатор раскида, те да је стасити Цвеле морао само да се помири са одлуком своје дојучерашње партнерке, која га је оставила непосредно по повратку са Кипра, гдје су се недавно заједно одмарали.

Некако у исто вријеме поједини италијански и румунски медији пренијели су вијест да Ражнатовићева путује у Јужну Aфрику како би бодрила свог дечка Гојка Качара на предстојећем Свјетском првенству у фудбалу! Међутим, она је рекла да Гојка Качара не познаје лично, а што се тиче оваквих грешака медија из околних земаља, мисли да су комичне и ништа више од тога. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана