Од трача до истине: Цеца и Владимир одлетјели на Кипар

Глас Српске
Од трача до истине: Цеца и Владимир одлетјели на Кипар

Фолк звијезда Светлана Ражнатовић отпутовала је са дечком Владимиром Цветковићем и најближим члановима породице на Кипар, гдје би, према сазнањима и писању појединих београдских медија, требало да остане неколико недјеља.

Медији наводе како је ово први пут да популарна пјевачица на одмор са собом и породицом води и свог дечка, манекена Владимира.

На београдском аеродрому "Никола Тесла" у авион за Кипар су се укрцала и њена дјеца Вељко и Aнастасија, као и сестра Лидија Оцокољић са сином Виктором и ћерком Хеленом.

На Кипру је пјевачицу и њену пратњу сачекао зет Предраг, који у овој земљи професионално игра фудбал. По слијетању и краћем предаху од пута, Цеца и Владимир прославили су навече Дан заљубљених у једном тамошњем луксузном хотелу. Занимљиво је да су српска фолк дива и Цвеле започели своју романсу непосредно након што се она протеклог љета вратила са поменутог медитеранског острва. Претходно су се дуже времена само дописивали, што преко интернета, што преко мобилних телефона. Овог пута, закључују медији, ни једно ни друго неће им бити потребно.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана