Од трача до истине: Бренин дар од мужа - 10.000 евра за шопинг

Глас Српске
Од трача до истине: Бренин дар од мужа - 10.000 евра за шопинг

Једна од најпопуларнијих пјевачица на Балкану Лепа Брена прије неколико дана напунила је 49 година. Она је за рођендан добила бројне поклоне и честитке колега, пријатеља и родбине, али је најоригиналнији поклон стигао од њеног супруга Бобе Живојиновића, који је својој жени даривао платну картицу украшену машницом, на којој се налазило 10.000 евра за слављенички шопинг.

- Брена је поклон искористила истог дана јер је обишла неколико најпопуларнијих шопинг центара на Флориди, где се налази са породицом. Пазарила је брендиране крпице, а износ који је добила на поклон био је сасвим довољан да купи све што је наумила, будући да је сценску гардеробу пазарила пре почетка актуелне турнеје "Уђи слободно". Синови су јој поклонили комад накита, а певачица је своје момке одвела на породични ручак у један елитни ресторан - испричао је београдској штампи извор близак пјевачици.

Брена је потврдила да је од Бобе добила вриједан поклон и додала да је он сваке године изненади, па тако ни овај рођендан није био изузетак.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана