Од трача до истине: Брена зна да штеди

Глас Српске
Од трача до истине: Брена зна да штеди

Лепа Брена је прије двије недјеље уплатила тренинге у једном фитнес центру, у којем чланарина за три мјесеца износи 6.000 динара, пренијели су поједини београдски медији, који наводе да ова информација и не би чудила да није општепозната ствар да се српске естрадне звјездице утркују у снобовском разбацивању.

Тако многе пјевачице попут Радмиле Манојловић своја тијела затежу у прескупим велнесима одвајајући за то задовољство по 150.000 динара годишње илити 12.500 динара мјесечно!

За разлику од њих, једна од највећих звијезда бивше Југе одабрала је сасвим обичну теретану у Новом Београду и сасвим нормално, без трунке набуситости, вјежба са двадесетак жена.

- Кад сам видела Лепу Брену, била сам затечена. Нисам веровала да једна таква легенда не тренира сама код куће с најбољим инструктором или у најскупљем фитнес центру у граду, већ да је дошла да са нама ради вежбе. Одушевила нас је! Сасвим је нормална, љубазна и ниједног тренутка не глуми звезду - испричала је једна од жена из "Бренине групе", додавши да се састају три пута недјељно и да пјевачица с лакоћом савладава све вјежбе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана