Од трача до истине: Брена се расплакала VIDEO

Глас Српске
Од трача до истине: Брена се расплакала VIDEO

Фолк пјевачица Лепа Брена расплакала се током интервјуа за емисију "Ред карпет", која се емитује на хрватској телевизији Нова. Наиме, када јој је водитељка поставила питање о смрти оца, фолкерка се видно потресла и почела да плаче:

- Та констатација да мог оца више нема је за мене најболнија ствар у мом животу. Када имате дивне родитеље, када имате доброг оца као што сам ја имала и када добијете од њих све у животу што сам ја добила, а то су љубав и подршка, онда је то много тешко. Мој отац је био диван човек, од њега сам имала праву подршку и изузетну љубав за све што сам радила у животу, а само сазнање да га више нема за мене је јако тешко - кроз сузе је рекла Брена и додала:

- То сам увек хтела да му кажем, али, нажалост, нисам успела и због тога ми је баш тешко. Уопште та чињеница да га нема за мене је јако болна. Ја бих за свог оца отишла на крај света, мислим да је то дужност и обавеза сваког детета. Много ми недостаје, још не могу да се отргнем том утиску који је за мене изузетно болан и том сазнању да га више нема - закључила је Брена бришући сузе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана