Од трача до истине: Брена се не боји Цеце

Глас Српске
Од трача до истине: Брена се не боји Цеце

Након што су поједини медији објавили да ће Светлана Ражнатовић, упркос предстојећем кућном притвору, издати албум 17. јуна, почеле су спекулације да ће Лепа Брена због тога одложити издавање свог новог албума. Ипак, највећа звијезда бивше Југославије вриједно ради на новом пројекту.

- Брена се није уплашила зато што ће у истом периоду албум издати и она и Цеца. Приче да је одложила издавање албума су смешне! Обе имају своју верну публику и она у Ражнатовићки не види конкуренцију - каже извор близак Фахрети Живојиновић.

Како сазнају поједини медији, она ће свој 16. албум издати до краја мјесеца. Тим окупљен око пјевачице већ је поставио видео-снимак из студија у коме снима нови албум.

- Нове песме су женствене, нежне и топле. Текстови се баве женским емоцијама и нашим унутрашњим борбама за опстанак и очување онога што имамо. То је права мала женска борба за одбрану емотивног царства. Песме нису превише тужне, али јесу сентименталне, а биће и оних већих и веселих - рекла је Брена за свој званични портал.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана