Од трача до истине: Брачна понуда за Раду Манојловић

Глас Српске
Од трача до истине: Брачна понуда за Раду Манојловић

Звијезда "Гранда" Рада Манојловић на наступу у Црној Гори добила брачну понуду од непознатог младића, који јој је након наступа у клубу "Трокадеро" приредио право изненађење дарујући јој сребрни ланчић са прстеном. Наиме, млади обожавалац је стрпљиво чекао да Рада заврши наступ не би ли јој пришао и запросио је пред присутним људима.

- Младић је замолио обезбеђење да му дозволи да своју омиљену певачицу сачека иза сцене, а у тренутку када је грандовка силазила са бине, дечко јој је пришао са огромном корпом цвећа, а затим се спустио на колена и извадио кутију са ланчићем и прстеном. Њежно је изјавио како је заљубљен у њу и да би волео да прихвати његов "скроман" поклон и да се уда за њега - изјавио је извор близак пјевачици.

Рада је потврдила да је недавно имала брачну понуду:

- Тачно је да ме је недавно у Будви желио да запроси непознат младић, који ме је својим гестом пријатно изненадио, иако сам морала да га одбијем и вратим му ланчић са прстеном. Иначе, у последње време често добијам брачне понуде од мушких фанова, али никада на овако директан начин.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана