Од трача до истине: Босонога Наташа Беквалац на наступу

Глас Српске
Од трача до истине: Босонога Наташа Беквалац на наступу

Једна од најатрактивнијих српских пјевачица Наташа Беквалац недавно је пјевала босонога на наступу у једном популарном београдском клубу.

Поједини медији су јавили да је лијепа Ната ријешила да наступа босонога јер су је ципеле на штиклу веома жуљале, па је морала да их се отараси.

- Својом заносном појавом певачица је током читаве вечери мамила уздахе, претежно мушког дела публике, изводећи своје актуелне хитове. Међутим, док је скакала на бини у појединим тренуцима правила је болне гримасе на лицу, испоставиће се због неудобне обуће. Наташа је неко време трпела и певала, али када је бол постао много јачи, једноставно је одлучила да се изује - испричао је извор са лица мјеста.

Као сурови професионалац, позната Новосађанка наставила је да ређа пјесме, не обазирући се на коментаре публике због изненадног изувања. Без обзира на то што је више од сат времена стајала босонога на прашњавој сцени, супруга Даче Икодиновића одрадила је наступ и направила одличну атмосферу у клубу. A, у каквом су јој стању била стопала на крају вечери, може само да се претпостави.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана