Од трача до истине: Бора Ђорђевић поново са старом љубави

Глас Српске
Од трача до истине: Бора Ђорђевић поново са старом љубави

Фронтмен групе "Рибља чорба" Бора Ђорђевић помирио се са својом бившом дјевојком Aлександром Савић, са којом је у љубави од 2007. године!

Иако је посљедњих неколико мјесеци провео у вези са Београђанком Каћом, познати музичар вратио се у загрљај никад прежаљене дјевојке са којом, према неким информацијама, чак планира да се ожени! Како преносе поједини таблоиди, Бора је своју стару-нову изабраницу повео на мини турнеју у Словенију, не само да би заједно провели романтичне тренутке већ да би се склонио од поприлично повријеђене и остављене Каће!

- Бора и Aлександра су провели неколико дана у Словенији, а за то време га је Каћа тражила по граду, обилазећи места где он свраћа. Није успела да га пронађе код куће, у кладионици и у "Чорба" кафеу, а за све то време му је и телефон био недоступан! Бесна је и повређена због тога што се Бори вратила бивша девојка у живот и због чега је она остављена. Желела би да то разјасни са њим, али не може да га нађе - испричао је извор близак пјевачу, који је инсистирао на анонимности.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана