Од трача до истине: Бора Ђорђевић отказао свадбу

Глас Српске
Од трача до истине: Бора Ђорђевић отказао свадбу

Бора Ђорђевић, лидер групе "Рибља чорба" и његова 28 година млађа супруга Aлександра Ђорђевић отказали су свадбено весеље планирано за 17. јул у хотелу "Неда" на Руднику, пренијели су поједини медији у Србији.

Пошто су неки од гостију већ били обавијештени, почела су нагађања због чега је пар који, по мишљењу свих пријатеља, ужива у хармоничном браку донио овакву одлуку. И док су зли језици спекулисали, новинари су дошли до сазнања да је разлог веома обичан - грађевински радови. Наиме, сређивање куће коју Бора и Aлександра граде на тој живописној планини отегло се као гладна година, па је Aлександра, која надгледа мајсторе, одлучила да је боље да одложе свадбу за мај сљедеће године. У прилог тој одлуци ишло је и то што је њен супруг ионако заузет концертима које има заказане до краја августа, због чега су помјерили и термин за годишњи одмор, па још не знају да ли ће и куда отпутовати на љетовање.

- Све су нам мајстори пореметили, мислили смо да ће бити све завршено до краја јуна, али ето, непланирано се продужило, па сам одлучила да је боље да померимо свадбу за мај, тад је лепо пролећно време, није превише топло, а весеље планирамо на истом месту - потврдила је Aлександра.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана