Од трача до истине: Боксер Вељко Пиљкић запросио Секу

Глас Српске
Од трача до истине: Боксер Вељко Пиљкић запросио Секу

Љубав између Секе Aлексић и кик-боксера Вељка Пиљкића биће крунисана браком, пишу поједини таблоиди у Србији и додају да је популарну фолк пјевачицу вјереник запросио прије неколико дана, и то у својој породичној кући у Неготину!

- Вељко је све то припремао већ недељама, па је тако недавно купио брилијантски прстен у Бечу, специјално за ову прилику и данима га је сакривао од Секе, како не би предосетила шта се спрема. Још се нису договорили када ће се венчати, али, према неким најавама, то би могло да се деси почетком следеће године - изјавио је неименовани извор.

Међутим, у Секиној PR служби не желе о томе ништа да говоре, већ само кажу да је пјевачица већ неко вријеме у медијској изолацији и да ће се огласити тек пред излазак њеног сљедећег албума.

Ипак, поједини медији констатују да оно што је сигурно јесте да пјевачица нема намјеру да крије своју срећу од познаника, јер је на свом "Фејсбук" профилу промијенила статус у "верена", а зна се да је и до сада све битне вијести објављивала на Интернету, наводе поједини медији.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана