Од трача до истине: Боки 13 исмијао Секу

Глас Српске
Од трача до истине: Боки 13 исмијао Секу

Контроверзни македонски шоумен Бојан Јовановски, познатији као Боки 13, урадио је сет фотографија на којима фрапантно подсјећа на фолк пјевачицу Секу Aлексић. И не само то!

Он је за ту прилику обукао вјенчаницу са велом и фул шминком, а умјесто бидермајера, у наручју држи малог бијелог пса.

Корпулентни Боки и фризуром прати стајлинг популарне фолкерке, али је обратио пажњу и на детаље, као што су тетоважа звјездица на мишки. Мишићави младожења умјесто свечаног одијела или фрака задржао је на себи само "лептирку" и црне гаће. Млада и његова јача половина позирају испред раскошне пјешчане плаже, вјероватно асоцирајући на најаву Aлексићеве да се на вјечну љубав свом изабранику закуне у египатском љетовалишту Шарм ел Шеик.

- Одлучио сам да се удам у Шарм ел Шеику за једног кик-боксера, чији идентитет не могу да вам откријем. Упознали смо се на мом наступу у иностранству и то је била љубав на први поглед. Размишљао сам да направим у Старој Пазови општенародно весеље, али сам на крају ипак одлучио да то буде интимни чин, далеко од радозналих погледа - изјавио је Боки 13 за магазин "Свет" и додао да је свака сличност са стварним људима и догађајима случајна.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана