Од трача до истине: Бане Видаковићу остао без струје

Глас Српске
Од трача до истине: Бане Видаковићу остао без струје

Глумцу Банету Видаковићу, једном од омиљених ликова из серијала "Курсаyије", искључена је струја, јер већ мјесецима не плаћа рачуне, преносе поједини београдски медији.

Aли, упркос свему, Бане успијева да с времена на вријеме освијетли свој дом, јер је, како наводе медији, позивајући се на неименоване изворе, ангажовао човјека који га "на дивљака" поново качи на мрежу сваки пут кад му људи из електродистрибуције искључе струју!

- По ко зна који пут су га исекли због неплаћених рачуна! Међутим, кад се то деси, а то обично буде крајем месеца, један од електричара из Народног позоришта споји му жице на електричну мрежу и тако Бане има струју. Наравно, онда се поново појаве људи из електродистрибуције и оставе га у мраку. Он сачека мало, зовне свог пријатеља и овај га зачас "на дивљака" закачи. И тако укруг! Бог свети зна колико пара дугује, јер ово се дешава већ дуже време - навео је извор близак глумцу.

- Ма, немам никакав коментар - било је све што је популарни глумац казао поводом написа о његовим неплаћеним рачунима за утрошену електричну енергију.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана