Од трача до истине: Aнабела у секси стилу

Глас Српске
Од трача до истине: Aнабела у секси стилу

Рекли су јој да је изузетно секси у краткој црној комбинацији и од тог тренутка Aнабела Ђогани, буквално, већ пуна два мјесеца не излази из узаног корзетића и врућих панталоница. Да ли због економске кризе или резања кућног буџета послије развода од Гагија, углавном, она се већ предуго држи истог имиџа, чији су саставни дио, уз већ поменуте крпице, и чизме - наравно црне, као и најлон чарапе са упадљивом штрафтом по средини.

Према писању појединих српских медија, охрабрена комплиментима да изгледа попут свјетске звијезде, Aнабела је пожурила брже-боље да се у "фантастичном издању" покаже и у иностранству. Тачније, у једној од западноевропских дискотека коју викендом пуне земљаци у расијању. Потом је опет скокнула "преко гране", овог пута до Македоније. Погађате како је била обучена. И тако редом...

Иначе, Aнабела однедавно више није заштитно лице робне марке коју дизајнира америчка звијезда Џенифер Лопез. Она се жалила да је добијала гардеробу која је била превише "затворена", па њени секси атрибути нису могли да дођу до изражаја.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана