Од трача до истине: Aнабела није у шеми са Филипом Панајотовићем

Глас Српске
Од трача до истине: Aнабела није у шеми са Филипом Панајотовићем

Послије навода појединих медија да је пјевачица Aнабела Буква у вези са манекеном Филипом Панајотовићем, обоје тврде да нису у шеми и да између њих нема баш ничега!

- Цела истина је да смо се Aнабела и ја срели у понедељак у клубу "Стефан Браун", позвао сам је да дође и сутрадан јер сам ја тамо сваког уторка. Дошла је и то вече смо били заједно у наведеном клубу, ћаскали, зезали се и ништа више од тога се није десило. Ово по новинама су чисте глупости. Ја имам девојку, а нисам веровао да ће ово добити оволику димензију - каже Филип.

Како се писало, Филип и Aнабела су ухваћени у београдском клубу "Стефан Браун", док су шапутали једно другом на уво и послије тога су заједно напустили клуб у непознатом правцу. Сутрадан су се поново видјели, али је прича тада била потпуно озбиљнија. У Aнабелиној изјави за "Прву ТВ" и емисију "Ексклузив" она је, између осталог, рекла сљедеће:

- Не мислим да могу ја њему баш нешто да донесем, он је то што јесте, манекен. Радио је у мом споту, разменили смо пар реченица, сликали су нас у једном моменту док смо били у заједничком друштву и то је било довољно да нас повежу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана