Од трача до истине: Aнабела крије трудноћу

Глас Српске
Од трача до истине: Aнабела крије трудноћу

Већ неко вријеме се шушка да је популарна пјевачица Aнабела Буква у другом стању. Иако је прије неколико мјесеци демантовала ове приче, оне су гласније него икад, јер се на наступу у Будви пјевачица појавила са стомачићем који изгледа као труднички.

Наиме, како су пренијели поједини београдски медији, на наступу у популарној будванској дискотеци "Трокадеро" Aнабелин стомак био је тема вечери, нарочито међу посјетиоцима који су били у првим редовима.

- Aнабела је те вечери направила јако добру атмосферу, али из масе се на сваких два минута могло чути: "Погледај јој стомак? Па, она је трудна!". Фанови који су стајали у првим редовима чекали су тренутак када ће певачица пред свима обелоданити срећну вест, али до тога није дошло - испричао је за медије саговорник који је те ноћи био у поменутом клубу.

Ни Aнабела ни њен вјереник манекен Младен Радуловић, са којим се упознала у ријалити серијалу "Велики брат", нису се огласили поводом навода да ће ускоро постати родитељи.

Они су послије свега 30 дана романсе истакли да желе да прошире породицу и вјенчају се, што је требало да се деси у јулу, али је из непознатих разлога свадба помјерена до даљег.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана