Од трача до истине: Ана Николић угодно изненађена у Трогиру

Глас Српске
Од трача до истине: Ана Николић угодно изненађена у Трогиру

Српска поп пјевачица Aна Николић недавно је први пут наступала у Трогиру у Хрватској, а сугерисано јој је да унајми приватно обезбјеђење. Међутим, испоставило се да јој мјере безбједности нису биле потребне јер је у клубу у којем је наступила дочекана као да је "домаћа" пјевачица, пише портал "Свет естраде".

Очевидац са лица мјеста је испричао да су у клубу махом били млађи гости па није било искључено да дође до неке провокације. Aли, умјесто тога Aна је прихваћена више него срдачно док је изводила своје хитове. Осмјелила се да запјева и "Ђурђевдан", који у Хрватској не пјева нико од српских пјевача јер је та нумера позната и као незванична химна навијача Црвене звезде. Ипак, негодовање публике је изостало јер су сви присутни као у трансу пјевали "ђурђевак зелени, свима осим мени…", казао је очевидац.

Пјевачица је казала да је била изненађена пријемом у Далмацији и да сличну атмосферу очекује и у Сплиту, гдје је заказан њен сљедећи наступ. Међутим, познато је да сплитска публика не жели да види српске пјевачице у свом граду, а духови су се узбуркали и на најаву потенцијалног наступа Лепе Брене.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана