Од трача до истине: Aна Николић се поново напија

Глас Српске
Од трача до истине: Aна Николић се поново напија

Популарна београдска пјевачица Aна Николић наводно је прекршила обећање да се више неће опијати и вратила се свом старом пороку - алкохолу. Aна је прошлог викенда уљепшала свечано отварање терасе "Вила Јелена" својом појавом, али и изузетним "расположењем".

Иако је послије хапшења због пијанства јавно обећавала да ће престати да пије, обећања се држала - до прве прилике! Поново се латила чашице баш у тренутку када је у Србију стизала Ејми Вајнхаус, Aнина главна ривалка са свјетске сцене, ако се мјери по испијању "ватрене водице".

У једном моменту је чак заврнула тунику да би се што боље видјела "службена униформа", односно шортс, који радо носи у судници. Aна је лумповала током цијеле ноћи.

Мада се одала старом пороку, за похвалу је то што није поново сјела за волан, већ су је кући одвезли на задњем сједишту бијесног аутомобила!

Крајем прошле године, Aна је ухваћена за воланом свог "мерцедеса" са 2,4 промила алкохола у крви, док се са братом Марком враћала из Пожаревца, гдје је снимала спот за пјесму "Џукело".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана