Од трача до истине: Aна Николић изучава дизајн

Глас Српске
Од трача до истине: Aна Николић изучава дизајн

Поп пјевачица Aна Николић је одлучила да настави школовање па је недавно уписала Факултет за дизајн у Београду. Како преносе поједини медији, она је раније, послије гимназије уписала Вишу политехничку школу, смјер дизајн коже и обуће, што је и завршила. Будући да је школа у међувремену прерасла у факултет, Aна је одлучила да постане академски грађанин. Пјевачица ће морати добро да загрије столицу, јер до дипломе има десетак тешких испита.

- Aна је чврсто одлучила да дипломира, мада ће јој за то требати доста времена. Биће принуђена на многа одрицања, вероватно и отказивања неких наступа, али све је ствар добре организације, па јој то неће бити велики проблем - изјавио је извор близак Николићевој.

Без обзира на њен животни позив, односно на посао којим се бави, Aна ће морати да нађе времена за предавања и вјежбе на факултету, јер у противном неће имати право на полагање испита. Изласци и спавање до три по подне за "дјевојку од чоколаде" биће само пусте жеље, барем у сљедеће двије године. Да ли ће темперамента Параћинка заиста истрајати у својим намјерама, ухватити књигу у шаке и постати академски грађанин Србије, или је у питању само вјешто изрежирана представа, сазнаће се у сљедећим мјесецима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана