Од трача до истине: Aна напустила Гранд

Глас Српске
Од трача до истине: Aна напустила Гранд

Грандово јато Саше Поповића почело је да се осипа. Послије Aце Лукаса који је објавио да ће нови албум објавити под етикетом "Сити рекордса", у ову кућу прелази и Aна Кокић (28). Она ће албум "Психо" објавити за продуцентску кућу Жељка Митровића већ средином јуна.

- Тачно је да сам прешла у "Сити рекордс" зато што су нове песме више у забавном фазону. Нема ту никакве сензације, све је урађено у договору са Сашом Поповићем - кратко је рекла Aна не желећи да открива детаље договора.

Одлазак пјевача из "Гранда" за сада не брине Поповића јер је презаузет обавезама око финала овогодишњих "Звезда Гранда" које је заказано за 18. јуни у Београдској арени.

Иако је пјевачица недавно у јавности, поводом селекције пјевача у овој музичкој кући, говорила о томе да сигурно неће бити избачена из "Гранда", јер води рачуна о свом понашању и како се представља у јавности, недуго затим је сама одлучила да напусти ову продукцију.

Aна је послије рођења двије кћерке дуго најављивала нови албум и повратак на сцену, а нове пјесме, публика ће имати прилику да чује већ током овог мјесеца.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана