Од трача до истине: Aна Михајловска чека бебу и нови дом

Глас Српске
Од трача до истине: Aна Михајловска чека бебу и нови дом

Водитељка Aна Михајловски и њен вјереник Мирко Грубин планирају да свију дом у Земуну, пишу поједини београдски медији и откривају још понеки детаљ.

С обзиром на то да ће ускоро добити бебу, њих двоје увелико обилазе атрактивне локације и мјеркају куће на продају. Они тренутно живе у стану од 120 квадрата, близу Маракане, који је Aна добила од бившег мужа и власника "Емоушна" Горана Стаменковића Гоше, али њен вјереник и власник фирме за анатомску обућу "Грубин" жели да се преселе у дом који ће имати велико двориште:

- Будући родитељи су погледали неколико кућа, а сва је прилика да ће се преселити у Земун, гдје је Мирко и одрастао. Пре неколико дана разгледали су једну вилу од 500 квадрата, али Aна ипак није хтела да је купе, сматрајући да им је непотребан толики простор. Засад су остале у оптицају још две-три мање куће и вероватно ће једну од њих и пазарити - испричао је извор близак познатој водитељки.

Плавокосој водитељки до термина порођаја остало је неколико мјесеци, па има довољно времена да нови дом буде спреман кад на свијет стигне беба.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана