Од трача до истине: Aна Бекута показала момка

Глас Српске
Од трача до истине: Aна Бекута показала момка

Годину дана везе било је потребно да се фолк звијезда Aна Бекута и њен момак, новосадски бизнисмен Далибор Мињин, појаве заједно у јавности.

Млади Новосађанин је тако своје премијерно представљање имао у ресторану "Језеро" на забави коју је пјевачица организовала да прослави изузетно успјешан концерт у београдском Центру "Сава". Још увијек под утиском, послије наступа пред препуном двораном, Бекута се опустила, па је тако и наздравила са својим драгим, који је сједио за њеним столом. Ипак, иако су многи очекивали да ће њих двоје размијенити њежности, то се није догодило. Пјевачица и њен 14 година млађи изабраник су се понашали као добри пријатељи, ни једног тренутка не прелазећи границу у понашању којом би осталима ставили до знања да су у вези. Бекута је остала досљедна свом ставу да о интими не прича превише у јавности.

Осим Далибора, на Aнином слављу било је много представника медија и колега који су дошли да честитају звијезди на успјеху који је постигла. Тако су у локалу до ситних јутарњих часова уз иће и пиће уживали Мира Шкорић, Лепа Брена, Драган Којић Кеба, Саша Матић, Марта Савић, Цакана и многи други.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана