Од трача до истине: Aна Бекула пјевала богаташу

Глас Српске
Од трача до истине: Aна Бекула пјевала богаташу

Фолк пјевачица Aна Бекута нашла се у чуду кад јој је протекле недјеље понуђено да за огромну своту новца пјева на слављу приређеном у част руског милијардера Aндреја Мељниченка и његове супруге Сандре, бивше чланице групе "Моделс".

Како пишу поједини таблоиди, славље за пар Мељниченко приредили су пријатељи у једном од познатих ресторана близу плаже Каменово на будванској ривијери. Aна је, како се послије испоставило, била одличан избор, а Сандра и Aндреј били су пријатно изненађени журком која је за њих организована.

- Иако су навикли да их на журкама забављају Витни Хјустон и остале светске звезде, као што је то био случај на њиховој свадби, ништа мање нису уживали ни уз Aну Бекуту, која је у сваком случају далеко мања звезда од Хјустонове! Елем, Бекута је за наступ добила много више од десет хиљада еврића, а само за бакшиш од те вечери може да купи добар аутомобил - изјавио је неименовани извор једног београдског листа.

Иначе, послије добре журке весело друштво се разишло, а Сандра и Aндреј отпловили су до Дубровника гдје су уживали на концерту Северине Вучковић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана