Од трача до истине: Aлександра Радовић преселила код момка

Глас Српске
Од трача до истине: Aлександра Радовић преселила код момка

Пјевачица Aлександра Радовић уселила се у стан свог момка Aлександра Зеремског, некадашњег директора БК телевизије, и тиме ставила тачку на све спекулације о њиховом наводном раскиду!

Како преносе поједини медији у Србији, она је у трећем мјесецу трудноће, а будући супруг јој је препустио да њихов заједнички дом у потпуности преуреди по свом укусу. Прије неколико дана пренијела је већину ствари у луксузну гајбу на Дедињу и одмах се посветила планирању животног простора.

- Aлександра је навикла да све око ње буде онако како је она замислила. Управо је зато предложила Зеремском да у следећим месецима реновирају стан по њеном укусу. Он се, наравно, сложио, јер му је најбитније да она у трудноћи буде у потпуности срећна и задовољна - тврди добро обавијештен извор близак овом пару.

С обзиром на то да Aлександра никад не говори о својој интими, од ње се није могло ни очекивати ни овога пута. С друге стране, њен момак Зеремски није потврдио, али ни демантовао сазнања до којих су дошли поједини медији.

- Без коментара сам на све те приче - рекао је кратко Aлександар.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана