Од трача до истине: Aлександра Бурсаћ у заборав бацила Даркове шамаре

Глас Српске
Од трача до истине: Aлександра Бурсаћ у заборав бацила Даркове шамаре

Плавокоса звијезда "Гранда" Aлександра Бурсаћ недавно је обновила везу са бизнисменом из Франкфурта Дарком Недељковићем, са којим се разишла почетком ове године, након што ју је претукао.

Подсјећања ради, посљедице тог физичког напада на младу пјевачицу видјела је и публика "Гранд фестивала", на којем је пјевала са крвавим оком.

Њих двоје су прије седмицу дана отпутовали у Египат, да би могли да надокнаде вријеме које претходних мјесеци нису провели заједно. Осим тога што је ријешила да заборави батине, Aлександра је прећутала мами да се помирила са Дарком и да иду заједно на море.

- Не сме мајци да каже да је поново у вези са бизнисменом из Франкфурта, јер она то не би дозволила - тврди особа која је веома блиска с плавокосом пјевачицом.

Овај извор још додаје:

- Отпутовала је у Египат, а мајци је рекла да иде с најбољом другарицом и фризерком Миланом, која је и заиста кренула с њом, али да би јој била "параван". Биће великих проблема кад се буде вратила. Много тога ће морати да објасни мами. Не бих јој био у кожи, заиста.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана