Од трача до истине: Aлександра Бурсаћ се осјетила прозваном

Глас Српске
Од трача до истине: Aлександра Бурсаћ се осјетила прозваном

Млада пјевачица Aлександра Бурсаћ осјетила се прозваном због текстова који ових дана излазе о вези њене колегинице Јелене Костов са ухапшеним "бизнисменом" Радосавом Саватијевићем Кенетом. Плавокоса пјевачица је, чини се, прочитала између редова да јој колегиницу етикетирају као спонзорушу зато што је од много старијег "момка" добила скупоцјени "ауди A3", па је брже-боље ријешила да одбрани и себе и друге.

- Само о нама причају као о лошим девојкама: "Звезде Гранда" ово, "Звезде Гранда" оно, а нико не прича о томе како смо се намучили у такмичењу и колико је естрада тешка, него да имамо спонзоре и сличне глупости. Е, па, да имамо спонзоре и слично, не бисмо радили сваки викенд и трудили се да опстанемо на естради, а својим гласом и трудом смо дошли довде - написала је Aлександра у биљешци на "Фејсбуку".

Дакле, само је случајност што је њен посљедњи момак, извјесни бизнисмен Дарко, возио скупоцјени BMW, изводио је само у најскупље ресторане и клубове и послије двије седмице везе је обрадовао "Луј Витон" ташном вриједном 2.000 евра. Била би она с њим и да је возио у "југићу", закључују поједини медији.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана