Од трача до истине: Аца Лукас и Соња Шашић купили стан за 220.000 евра

Глас Српске
Од трача до истине: Аца Лукас и Соња Шашић купили стан за 220.000 евра

Познати пјевач Aца Лукас и његова љепша половина Соња Шашић купили су луксузан стан преко пута Тржног центра "Ушће" у Београду. Они су за дуплекс, који у основи има 90 квадрата, морали да издвоје 220.000 евра, а са власником су постигли договор да му износ исплате у више рата.

- Aца и Соња већ дуже време планирају да купе некретнину на атрактивној локацији у Београду. Месецима су обилазили станове и напокон су нашли животни простор који им у потпуности одговара. Када су видели овај дуплекс, врло брзо су одлучили да га пазаре - тврди извор близак овом естрадном пару.

Послије закључења куповине стана, који се налази на посљедњем спрату зграде, популарни пјевач и његова драга увелико обилазе салоне намјештаја, како би своју будућу животну оазу опремили по свјетским стандардима.

Наводно је и пјевачица Тања Савић такође била заинтересована за куповину овог луксузног стамбеног простора. Она је прије неколико недјеља разгледала поменути стан, али је, због високе цијене, одустала од куповине.

- Тачно је да сам недавно гледала један стан код "Ушћа", који је стварно леп, али сачекаћу да цене мало падну - изјавила је Савићева.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана