Од секс-симбола до своје блиједе сенке

Агенције
Од секс-симбола до своје блиједе сенке

Небоплаве очи, аристократски тен и лице чисто као папир, уз перфектно тело у бикинију, постало је сан свих мушкараца, али данас се на славној глумици траговеинекадашње љепоте скоро и не виде.

Када је прије тачно 20 година стекла планетарну славу играјући у филму Томб Рајдер, глумица Анђелина Џоли постала је синоним за љепоту и сексепил.


Пуне двије деценије важила је за секс-симбол, захваљујући савршеним облинама и лицу без мане које јој је поклонила мајка природа.

Небоплаве очи, аристократски тен и лице чисто као папир, уз перфектно тијело у бикинију, постало је сан свих мушкараца, али данас се на славној глумици трагови некадашње љепоте скоро и не виде.

Тијело којим је могла да се похвали данас многи описују као анорексично, док је многи називају костуром и брину се за њено здравље.

Забрињавајућа мршавост познате глумице одразила се и на њено лице - образи су упали, очи као испијене, а њен тен је постао готово прозиран.

Њену катастрофалну трансформацију многи повезују са скандалима који су од ране младости пратили Анђелину - од повезивања са сектом, до морбидних идеја и опсесије раком, због које је одстранила дојке и јајнике.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана