Од минимума до максимума и назад ФОТО

РТС
Од минимума до максимума и назад ФОТО

Изглед деколтеа Викторије Бекам мијењао се током година више пута. Послије скромнијег волумена на почетку пјевачке каријере славна Британка ухватила је залет ка „пнеуматској фази". Прије четири године Пош Спајс као да је закорачила уназад, а сада је, чини се, протерала и посљедње остатке силикона из свог попрсја.

Никада није била стидљива при представљању новог имиџа. Међутим, Викторија Бекам, током нешто мање од двије деценије, колико је под лупом јавности, није само мјењала модне трендове.

Величина груди некадашње чланице групе "Spice Girls", а сада дизајнерке, варирала је, додуше прилично споријим темпом.

На почетку пjевачке каријере њен скроман деколте (али никако за потцењивање, кажу стилисти) уклапао се у визуелни идентитет групе да би неколико година касније јавност била шокирана разликом „прије и послије". Одласка код пластичног хирурга, наравно.

Прије четири године, „пнеуматски изглед" замјенила је знатно природнијим, а сада је Пош Спајс изгледа протерала и посљедње остатке силикона из свог попрсја.

Када је недавно повела дјецу на ручак у један лосанђелески ресторан 38-годишња супруга Дејвида Бекама од папараца није сакрила резултате скорашњег одласка код стручњака за естетску хирургију.  

Протеклих година било је много недоумица у вези са тим да ли је Викторија признала или не да се подвргла операцији увећања груди.

Британски медији сада пружају читаоцима слике као доказ шта је истина, наравно, уз опаску да фотографије говоре више него што је потребно.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана