Од кад сам постала позната, не смијем да одем ни до тоалета

Агенције
Од кад сам постала позната, не смијем да одем ни до тоалета

Глумица Лупита Њонго открила је у недавном интервјуу да је понекад врло тешко носити се са популарношћу…

Тамнопута глумица признала је да, упркос томе што одласци на бројна филмска дешавања могу дјеловати гламурозно, слава са собом носи и неке прилично негативне аспекте којих обожаватељи често нису свијесни.

"Не тако забаван дио свега овога су они тренуци када желим мало анонимности и приватности, а то никако не могу да остварим. Замислите, на примјер, да шетате Менхетном и одједном схватите да морате да уђете у неки од угоститељских објеката како бисте искористили тоалет – нормално је да ће вас, кад станете у ред, многи препознати, што умије да учини ситуацију врло непријатном.

А колико је за глумицу ова животна промјена била шокантна говори чињеница да је одрастала у породици у којој су важила веома строга правила.

"Мајка ми никада није дозвољавала да се шминкам јер током живота није ставила тачкицу шминке на лице, чак ни на сопственом венчању. То ми је нарочито тешко падало кад сам била тинејџер и жељела да експериментишем са шминком. Али, данас сам захвална на томе јер могу подједнако да будем задовољна собом и када нисам нашминкана", закључила је Њонго.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана