Објављене поруке које је глумац слао бившој дјевојци која је умрла

Агенције
Објављене поруке које је глумац слао бившој дјевојци која је умрла

На самоубиство Катрионе Вајт, која се прије трагичног краја забављала са холивудским глумцем Џимом Керијем, бачено је ново свијетло, након што је у јавности процурила интимна преписка између глумца и његове бивше дјевојке.

Наиме, само неколико дана након што је супруг преминуле жене поднио тужбу против Керија, наводећи да је глумац "злоупотребио своје богатство и славу да би илегално набавио и растурао илегалне и понекад смртоносне супстанце", у медијима се појавила и смс преписка Керија и Вајтове, настала крајем 2012. године.


Тада је млада шминкерка, пролазивши кроз личну трагедију, Керију писала о својим преминулим родитељима, да би глумац промјенио тему, поруком: "Да ли си размишљала о мом пенису данас?"

Осим тога, поједине поруке указују на то да је Вајтова сумњала да јој је глумац пренио сексуалну инфекцију, што иде у прилог тужби коју је против глумца поднио њен супруг.

Наиме, Бартон је у тужби навео да је Катриона први пут примјетила симптоме полно преносивих болести у јануару 2013, а када се пожалила Керију, одговорио јој је да су "квржице и грчеви нормална појава послије бријања и агресивног секса".

Даље, у фебруару 2013, Вајтова се пожалила Керију да је примјетила неколико квржица и да ће ићи код љекара, на шта јој је он написао: "Надам се да ће бити све у реду".

Џим Кери је закључио да је Катриони инфекцију могао да пренесе било ко.

"Можда си то добила од некога прије мене. Појављује ти се само када си под стресом. Биће све океј", гласи једна од порука. Глумац је, пак, највише бринуо да његова дјевојка не остане у другом стању.

"Да ли си престала да користиш пилуле откад смо се посљедњи пут видели? Извини, али мало сам забринут јер нисмо пазили синоћ", написао је Кери у једној поруци и дјевојци саветовао да узме пилулу за дан послије, ако јој нешто буде сумњиво.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана