Објављене фотографије разголићене Кејт Мидлтон

Агенције
Објављене фотографије разголићене Кејт Мидлтон

Лондон - Супруга британског принца Вилијама, Кејт Мидлтон могла би се врло брзо наћи у центру скандала, након што је француски таблоид “Клосер” објавио њене фотографије у топлесу, преносе агенције.

Кејт и Вилијам су обавијештени да ће фотографије бити објављене.

Пар борави у посјети Малезији већ неколико дана.

Према писању британских медија, њих двоје су већ видјели неке од спорних фотографија.

Пар сада разматра које су њихове правне опције уколико се испостави да су фотографије заиста праве, односно да се не ради о монтажи.

Након што су фотографије голог принца Херија процуриле у јавност прије непуних мјесец дана, ово ће поново уздрмати британску краљевску породицу.

У овом случају се ради о фотографијама које су тајно снимљене прошле седмице док су Кејт И Вилијам пливали на приватном базену у Прованси.

Магазин је за сада објавио насловницу на својој интернет страници, прије него је, како је најављено, сутра пусте у продају у принтаном издању.

Медији наводе да се ради о три фотографије на којима су Кејт и Вилијам, а имаће наслов: “О мој Боже - фотографије које ће обићи свијет”.

Испод њих стоји дио текста у којем се каже: “Погледајте невјероватне фотографије будуће краљице Енглеске какве никада нисте видјели, нити ћете икада више видјети”.

Наводно су фотографије снимљене у моменту када је Кејт скинула горњи дио купаћег костима како би јој супруг равномјерно по тијелу нанио млијеко за сунчање.

Пар је фотографисан без њиховог знања док су боравили на приватном имању краљичих рођака у Француској.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана