Објављена пресуда коју је свијет чекао: Џони Деп побиједио Амбер Херд

ГС
Foto: Архива

Суд у Вирџинији (САД) сопштио је званичну пресуду у случају Џони Деп и Амбер Херд - Деп није крив!

Читање пресуде каснило је зато што су поротници заборавили испунити образац за накнаду штете. Одмах су кренула нагађања да се из тога може наслутити да су пресудили у корист Депа који од Херд није тражио одштету, преноси Телеграф.

Занимљиво је то, да су аналитичари тврдили да би, уколико не буде био проглашен кривим, Амбер Херд могла да прогласи банкрот јер, како претпостављају, неће имати новца да исплати свог бившег партнера.

Порота је данас, 1. јуна, у току дана, саопштила да је донијeла пресуду у тужби Џонија Депа за клевету против његове бивше супруге Амбер Херд, која је свједочила да ју је Деп физички и сексуално напао у више наврата.

Депова и Хердова веза почела је прије више од једне деценије и на крају се претворила у оно што је изгледа био отрован брак.

Пар се развео 2016. године, али је наставио да се бори на суду због чланка које је Херд написала за Вашингтон пост 2018. године, у којем је описала преживљавање породичног насиља - не помињуćи Депа по имену.

Деп ју је тужио за 50 милиона долара одштете и негира да је икада био физички насилан према Амбер. Амбер је тужила Депа за 100 милиона долара и тврдила да је била насилна са Депом само у самоодбрани или одбрани своје млађе сестре.

Како се случај одвијао, друштвени медији су постали препуни звучних записа, доказа и снимака из суднице. Деп је провео четири дана свједочећи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана